ZAPYTAJO PROJEKT
ZAPYTANIE O PROJEKT
Zamknij
Wyślij zapytanieZamknij
KONCEPCJA5 DNI
Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel

Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel

Realizacja inwestycji:

Modernizacja istniejącego zaplecza kuchennego, obejmująca projekt wykonawczy oraz kompleksową realizację wraz z dostawą wyposażenia gastronomicznego. Prace przebiegały w trzech etapach:


Projekt wykonawczy, sporządzony w oparciu o konsultacje z klientem oraz inwentaryzację istniejącego zaplecza kuchennego. Dokument, optymalizujący przestrzeń, zawierający szczegóły prac modernizacyjnych i rozruchowych, został wykonany przez Gastrodesign.

Kolejnym krokiem stało się sporządzenie listy niezbędnego sprzętu gastronomicznego i zaplanowanie jego rozmieszczenia. Za dostawę urządzeń odpowiedzialny był ArtSystem, który zgromadził niezbędne wyposażenie, korzystając z bogatego asortymentu Gastrosklep.pl.
 

Ostatnim etapem realizacji było bezpieczne uruchomienie sprzętu i przeszkolenie personelu kuchni.

Podsumowanie prac:

- inwentaryzacja istniejącego zaplecza produkcyjnego

- projekt wykonawczy uwzględniający projektowane oraz istniejące wyposażenie (Gastrodesign)

- koordynacja prac budowlanych i wykonawczych

- dostawa i montaż nowych urządzeń technologicznych (ArtSystem)

- płynne uruchomienie zaplecza produkcyjnego

Wykorzystane urządzenia:

- linie grzewcze – nowoczesne urządzenia grzewcze z serii MARENO

- piece konwekcyjno-parowe renomowanej marki Rational

- komora chłodnicza Box Cold - projekt i realizacja

Lokal

Hotel Uroczysko Siedmiu Stawów to ekskluzywne miejsce wypoczynku, usytuowane w Goli Dzierżoniowskiej, w XVI-wiecznym zamku otoczonym parkiem. W hotelowej restauracji serwowane są dania zaczerpnięte z tradycji polskiej, jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej. Wysokie wymagania, jakie stoją przed restauracją tego kalibru, wymagają, by zaplecze kuchenne spełniało wyśrubowane standardy jakości.

Nazwa: Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel
Lokalizacja: Gola Dzierżoniowska 21,58-217 Niemcza