ZAPYTAJO PROJEKT
ZAPYTANIE O PROJEKT
Zamknij
Wyślij zapytanieZamknij
KONCEPCJA5 DNI

Koncepcje technologiczne dla projektowanych i istniejących obiektów gastronomicznych

Koncepcja technologiczna jest to projekt, przedstawiający funkcjonalny układ pomieszczeń zaplecza gastronomicznego. Wykonywany jest zarówno dla nowych, jak i modernizowanych budynków, musi spełniać szereg wymogów np. architektonicznych, sanitarnych, ppoż. czy BHP. Specjaliści Gastrodesign, po konsultacji i określeniu specyfiki inwestycji, wykonają dla Państwa profesjonalną koncepcję technologiczną, ułatwiającą np. oszacowanie powierzchni lub kosztów inwestycji.

I. Fazy koncepcji technologicznej - 01

FAZA: A - rysunek, przedstawiający funkcjonalny rozkład pomieszczeń,
FAZA: B - schematyczne rozmieszczenie urządzeń wraz z opisem

II. Czas realizacji

  • wstępną koncepcję opracujemy dla Państwa już w ciągu 5 dni od otrzymania niezbędnych danych.
  • czas na naniesienie ewentualnych poprawek to 2-3 dni robocze, po przekazaniu nam uwag;
  • po wprowadzeniu korekt, powstaje ostateczna wersja koncepcji technologicznej, co trwa zwykle 3 dni robocze;
  • gotowy dokument wraz ze specyfikacją (w formie PDF), zostanie Państwu przekazany po uregulowaniu przez Państwa płatności

III. Czynniki wpływające na cenę:

  • otrzymane materiały do inwestora – ilość i jakość informacji wyjściowej,
  • powierzchnia lokalu i cechy obiektu mogące wpływać na kształtowanie nowej funkcji,
  • ewentualne utrudnienia, wynikające z rozmieszczenia pomieszczeń i konstrukcji budynku,
  • zastosowana technologia i stopień skomplikowania,
  • czas realizacji – standard lub ekspres.

IV. Regulowanie należności

1. Klienci indywidualni - płatność realizowana z góry na podstawie faktury pro- forma przed przystąpieniem do realizacji projektu.
2. Partnerzy - płatności na podstawie indywidualnych umów.